Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Pàgina web Carme Aràjol

Us presentem aquest nou web (carmearajol.com) en versió català i castellà, on podreu trobar el blog de la pròpia Carme; en el qual el dia 20 de cada mes es publica un article, la majoria dels quals es relacionen en aspectes i actituds per relacionar-nos amb els malalts d'alzheimer i altres demències.

Data i hora:
31/12/2022
23:59
Lloc:
Online
4ª Edició El valor de les cures en Salut Mental Màster Propi (60 ECTS)

Aquest Màster vol oferir al professional coneixements i la capacitat de desenvolupar habilitats respecte al Model de Recuperació (Anthony) i cocreació amb la persona, el suicïdi, la soledat i el treball en xarxa comunitària (sanitària i social).

El Model de Recuperació va més enllà de la malaltia, suposa un procés de canvi organitzatiu clau en el sistema de la salut mental, adaptant els recursos mitjançant programes específics a la persona, facilitant el seu apoderament respecte a la pressa de decisions en el pla de tractament propi, el suport d’ajuda mútua, la participació en la planificació de les activitats i avaluació dels serveis.

 

Data i hora:
10/01/2023
8:30
Lloc:
Online
Dixit
Diputació de Barcelona
La Intercol·legial