Això t’interessa!

En aquesta secció trobareu informació sobre activitats (actes, jornades, congressos, presentacions, etc.) relacionades amb la temàtica del treball social i d’interès per al col·lectiu professional, que poden estar organitzades per institucions, entitats i/o col·legiades. 

Vols donar a conèixer un acte propi?

Si realitzes alguna activitat vinculada al treball social i estàs interessada a donar-li difusió, et podem ajudar. Omple aquest formulari amb la informació bàsica de l'acte i el publicarem en aquest apartat (subjecte a les condicions que s'indiquen al final de la pàgina).

Propers actes

Jornada Drets Socials i Immigració

El 18 de desembre se celebra el Dia Internacional del Migrant. En el marc d’aquesta commemoració, el Centre d’Informació per a Treballadors Estrangers (CITE) de CCOO de Catalunya organitza, el 20 de desembre, una jornada sobre drets socials i immigració. L’acte compta amb la col·laboració de l’Obra Social de “la Caixa” i tindrà lloc entre les 9.30 h i les 14 h al Palau Macaya de Barcelona (passeig de Sant Joan, 108). Per a més informació o inscripcions podeu trucar al 93 481 27 20 o enviar un correu a cite@ccoo.cat.

Data i hora:
20/12/2019
09:30
Lloc:
Palau Macaya. Passeig de Sant Joan, 108 - Barcelona
Congrés Mundial d'Hospitals 2020

S’ha obert el període per presentar projectes per al 44 World Hospital Congres a Barcelona 2020.

Sota el lema: People on board, transforming healthcare el congrés proposa un ampli ventall de tracks sota els quals us proposen que presenteu projectes i experiències.

Ara (termini 31 de gener) només cal redactar la proposta en aquest document de 500 paraules, de forma atractiva i que expliqui les potencialitats de la vostra proposta de cara a l’avaluació del comitè científic, i si el projecte és acceptat, es disposarà de temps per a preparar la presentació concreta de cara al dia del congrés.

Per més informació consultar l'enllaç.

Vídeo en català.

Data i hora:
03/11/2020
09:00
Lloc:
Palau de Congressos de Catalunya (Avinguda Diagonal, 661-671)
Departament de Benestar Social i Família
Dixit
Diputació de Barcelona
Sabadell Professional
La Intercol·legial