Pestanyes primàries

Compartir
1135 visitas
03
ag.
2020

9 de setembre: nou webinar del Col·legi sobre la confidencialitat en temps de covid-19

 


El proper 9 de setembre, a les 17:30h, el Col·legi organitzarem el webinar "Al voltant de la confidencialitat en temps d'incertesa". 

En aquesta conferència online s'abordaran diferents aspectes relacionats amb la confidencialitat i el treball social, especialment en aquests mesos marcats per la pandèmia per la covid-19. Es respondran algunes qüestions bàsiques com: 

  • Què diu la llei? Aspectes legals entorn a la confidencialitat en la nostra praxi i, en concret, en aquest últim període.
  • Com està sent la praxi? Què està succeint amb la confidencialitat durant aquests temps? Eines existents i disponibles.
  • Què hi ha de l'ètica? Criteris ètics entorn a la confidencialitat durant el temps de covid-19.
  • Què en fem de tot plegat? Disseny consensuat i establiment d'un nou marc de referència en relació a la confidencialitat amb els nostres usuaris, amb la nostra empresa i amb els nostres col·legues professionals amb els quals ens coordinem

 

Com a ponents comptarem amb Elisa Abellán, presidenta del Consell de Deontologia Professional del Col·legi; Olga Zamora, treballadora social en l'àmbit d'infància i família, mediadora familiar i terapeuta familiar; i Bernat Goula, assessor jurídic del Col·legi. Moderarà la jornada el vocal de Junta, Juan Roman Roldan.

Aquest serà el tercer webinar que realitzarem sobre temes d'interès per al col·lectiu. El primer, sobre "L'atenció en el context d'emergències en aquesta pandèmia" i el segon, "La participació dels infants i adolescents en la presa de decisions", els podeu veure al nostre Youtube.

El webinar serà gratuït, obert a tothom i es podrà seguir a través del canal de Youtube del Col·legi.  Per poder rebre l'enllaç i connectar-vos a la xerrada, heu de fer la inscripció prèvia obligatòria.

 

Compartir