Pestanyes primàries

Compartir
182 visitas
30
jun
2020

Cafè tertúlia "Experiències i funcions del Grup d'Emergències durant la COVID-19"

 

Grup Emergències


Al cafè tertúlia d’avui 30 de juny,   hem tingut el plaer de comptar amb els companys Xavier J. Curto Solé i Amalia Gil Martí, integrants del Grup de Treball d'Emergències i Catàstrofes de Tarragona i Les Terres de l'Ebre.

El Grup d’Emergències del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya va estar activat per Protecció Civil davant l’alerta sanitària provocada per la COVID19. Van atendre 550 trucades i es van rebre 844 demandes derivades del 112 i 012, fent atenció psicosocial i derivant les demandes als serveis corresponents.

La principal funció de l’Equip d’Emergències va ser atendre, contenir i derivar.

Es van enregistrar totes les intervencions realitzades durant el temps d’activació de l’Equip d’Emergències per tal de poder fer posteriorment un estudi i classificació de les trucades, intervencions i demandes realitzades.

Les persones que van  formar part del Grup d’Emergències durant la COVID-19  es van sentir  acompanyades i escoltades en tot moment.

Des de la Delegació de Les Terres de l’Ebre agraïm la tasca feta a totes i tos els Treballadors Socials que durant aquesta crisi han estat a primera línia.

Compartir