Compartir
84 visitas
09
jun
2022

Cafè Tertúlia: Guia territorial de les Terres de l’Ebre per a l’actuació contra els maltractaments a les persones grans.

 


El proper 21 de juny, la Delegació de Terres de l'Ebre organitzarem un Cafè Tertúlia per parlar de la participació del treball social en l’elaboració de la Guia territorial de les Terres de l’Ebre per a l’actuació contra els maltractaments a les persones grans.

Volem parlar de la participació del treball social en la construcció d’aquesta guia, conèixer la intervenció social davant d’una situació de maltractament en vers la persona gran, com es dona resposta, com es genera confiança i s’acompanya en la presa de decisions. 

L'acte s'emmarca en la celebració, el proper 15 de juny, del Dia Mundial de la presa de consciència sobre l'abús i el maltractament a les persones grans.

La sessió, que presentaran els membres de la Junta, Jesús Monche i Mercè Carbó, anirà a càrrec de membres dels diferents grups de treball que van col·laborar en la confecció de la guia. Tancaran la tertúlia Marisol Monfort i  Gisela Serena  vocals de la Junta Territorial.

L'acte començarà a les 17h i es farà en modalitat híbrida, presencialment a la seu de la Delegació i online. 

Ja podeu fer la vostra inscripció.

Esperem que aquest acte sigui del vostre interès

Compartir