Compartir
2038 visitas
19
nov.
2018

Estrenem la nova Borsa de Treball del Col·legi

 


Ja hem estrenat la nova Borsa de Treball del Col·legi! Una nova plataforma online que trobareu a la vostra àrea privada dins del nostre web i que s'ha creat amb l'objectiu de facilitar al màxim la recerca de feina a totes les col·legiades i col·legiats. 

Aquesta plataforma vol ser l'espai de referència per a totes aquelles persones que busqueu noves oportunitats laborals, ja que aquí trobareu la gran majoria d'ofertes de feina de l'àmbit del treball social. Hi haurà:

  • Ofertes públiques, que surten a les webs de les administracions locals i autonòmiques
  • Ofertes pròpies, que ens fan arribar empreses i/o entitats públiques i/o privades perquè les publiquem a la nostra plataforma, en alguns casos, de manera exclusiva
  • Ofertes d'altres canals i/o plataformes de recerca de feina que també posem a la teva disposició

 

Fàcil i a mida

A banda de la gran quantitat i diversitat d'ofertes, un altre dels punts forts d'aquesta plataforma és l'agilitat. Quan hi accediu no cal que ompliu formularis. Simplement heu de pujar el CV i els diferents documents que vulgueu usar a l'hora d'inscriure-us a les ofertes (cartes de presentació, de recomanació, etc.) i estaran llestos per ser usats. Així us podreu apuntar a les ofertes de la manera més ràpida possible. 

Un altre aspecte molt interessant és que rebreu al vostre correu electrònic les ofertes "a mida", és a dir, que més s’ajusten al vostre perfil i interessos, ja que la plataforma permet filtrar per àmbit de treball, comarca, tipus de contracte i salari. A més, també podràs fer un seguiment constant de l'estat de la teva candidatura en les ofertes pròpies on t'hagis inscrit. 

 

Espai per a les empreses i entitats

La nova plataforma també disposa d'un apartat propi per a les empreses i entitats que vulguin cercar treballadores socials. A través d'aquest espai ho tindran molt fàcil i còmode per publicar les seves ofertes de feina i posarem al seu abast la borsa de professionals del treball social més àmplia i variada. Per això és molt important que les col·legiades i els col·legiats estigueu presents en aquesta plataforma, ja que quants més siguem més empreses estaran interessades en posar les seves ofertes laborals en el nostre portal. 

Ets una empresa o entitat?

 

Si voleu més informació podeu escriure un correu a orientaciobt@tscat.cat o trucar al 93 318 55 93

 


 

Compartir