Compartir
108 visitas
02
maig
2022

Homenatge als 25 anys de col·legiació a la Delegació de Terres de l'Ebre

 


El passat 28 d’abril, la Delegació Territorial de Terres de l’Ebre, en el transcurs de la Jornada anual informativa, va retre un homenatge a les col·legiades de Terres de l’Ebre que compleixen aquest 2022 25 anys de vinculació al Col·legi.

La degana del Col·legi, Conchita Peña, va obrir l'acte recordant a les homenatjades que "estar aquí, celebrant aquesta fita tant significativa, demostra el vostre compromís amb el Col·legi. Però, sobretot, el vostre compromís amb la nostra professió".

La degana, juntament amb la vicedegana de la Delegació, Neus Jové, van fer un reconeixement a la Teresa Planelles Reverte, col·legiada de Terres de l’Ebre, segona candidata més votada a la Medalla d’Or 2022 en la categoria de “Significació del treball social en el moment actual”.

L'acte va finalitzar amb l'entrega d'un diploma commemoratiu i un obsequi a les 7 col·legiades homenatjades: Estefania Monne Aspa, Teresa Planelles Reverte, Irene Albiol Zaragoza, Yolanda Cardona Ibañez, Anna Maria Fort Pujol, Eva Pallares Sanromà i Manel Pech Solà (les tres últimes no van poder assistir presencialment a l’acte).

 

 

Compartir