Compartir
126 visitas
10
jun
2021

Jornada Portes Obertes del TSCAT 2021

 


El passat 9 de juny a les 17h, amb motiu de la finalització del curs universitari, el TSCAT va celebrar la Jornada de Portes Obertes online. Va ser un primer contacte amb els estudiants de treball social que s’acaben de graduar i el Col·legi.

La Jornada va estar presentada i iniciada per la Degana, Conchita Peña, que va donar la benvinguda als assistents i els hi va recordar la importància del seu paper a la societat: “Promovem el canvi, el desenvolupament i la cohesió social, i també l’enfortiment i apoderament de les persones”.

A la Jornada, també van intervenir Anna Masvidal, responsable del Servei d’Orientació i Borsa de Treball del TSCAT, on va presentar aquests serveis als graduats. Esperança Borrull, membre de la Comissió de Supervisió, que va explicar què és i com es treballa aquesta disciplina; i Adam Benages, vocal de la Junta i membre de la Comissió de Salut Mental, que va fer una exposició sobre el treball social en aquest àmbit.

A l'acte, van assistir una quarentena de graduats que van poder  fer preguntes als ponents un cop acabades les intervencions.

Compartir