Compartir
1253 visitas
07
febr.
2019

Les col·legiades valoren la supervisió com un espai necessari per exercir la professió

 


Aquesta és una de les principals conclusions que s'extreu de l’enquesta que ha realitzat el subgrup de Sensibilització de la Comissió de Supervisió del Col·legi entre totes les col·legiades i col·legiats. Un total de 500 persones, un 10% de la col·legiatura, han respost aquest qüestionari, que tenia com a objectiu conèixer l’estat de la supervisió i com la valoren les professionals.

D'entre les dades més rellevants, l’enquesta revela que un 66% de les col·legiades ha realitzat supervisió al llarg de la seva vida laboral, mentre que un 34% no s’ha supervisat mai. Els motius principals que han indicat les enquestades per supervisar-se han estat la millora professional i l’aprenentatge, la millora de la qualitat de la feina, l’autocura professional, compartir dificultats amb d’altres professionals o l'exercici de responsabilitat cap als usuaris

Un espai positiu

La coincidència a l'hora de valorar la supervisió és total. El 95% de les enquestades el consideren un espai positiu i satisfactori p

er a la seva pràctica professional. Sobretot perquè el veuen com un espai de reflexió i que millora la qualitat de la intervenció.

Què es pot millorar?

El tipus més freqüent de supervisió és la grupal, ja sigui amb el propi equip de treball o amb d’altres professionals, mentre que la individual no arriba al 15%. En relació als punts de millora, el 41% milloraria la metodologia de les sessions de treball per fer-les més dinàmiques i innovadores, i el 39% milloraria la participació de les assistents.

Consulta l'enquesta complerta

 

 

 

 

Compartir