Compartir
825 visitas
12
maig
2020

Oberta la preinscripció per al Màster en Innovació en la Intervenció social i educativa

 


Ja podeu fer la preinscripció per a la 3a edició del Màster Universitari en Innovació en la Intervenció Social i Educativa, que ofereix la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona), i que està dissenyat i implementat amb la col·laboració del Col·legi. De fet, la nostra Delegació de Tarragona, a través de la col·legiada, Marta Frontiñan, i dels col·legiats, Àlex Pérez i Santi Intillaque, ha participat en el Comitè d'elaboració dels continguts i programa d'aquesta formació. 

Aquest Màster té com a objectiu formar especialistes en metodologies d’intervenció social i educativa innovadores per a l’acompanyament de persones, grups i comunitats en processos de canvi.

El nou curs s'iniciarà el 2 d'octubre i, com en d'altres edicions, serà semipresencial, amb més del 90% de la docència de forma virtual i una classe presencial (un divendres al mes). No obstant, a causa de la siutació provocada per la Covid19 i de forma temporal, durant el curs 2020-21, els i les alumnes podran cursar el primer quadrimestre de forma íntegrament virtual o semipresencial.

Més informació i/o realitzar la preinscripció 

També podeu dirigir-vos a la coordinació acadèmica escrivint a: master.intervencio.socioeducativa@urv.cat o a eva.zafra@urv.cat

Compartir