Pestanyes primàries

Compartir
173 visitas
07
jul.
2020

Participem en un debat sobre gent gran al programa de ràdio XarxaEbre

 


El passat 5 de juliol, Anna M. Altadill, treballadora social i membre de la Comissió de Salut i Gent Gran de la Delegació, va participar, en representació del Col·legi, en el programa organitzat per la ràdio XarxaEbre de Les Terres de l’Ebre. Un programa que vol donar veu a les reivindicacions socials del territori.

En aquesta ocasió, el debat es va centrar en la gent gran, i es va comptar amb la participació de Paca Tricio, d’Unió Democràtica de Pensionistes; Josep Bonilla, voluntari de Creu Roja; Mercè Fores, geriatra i especialista en Salut Pública; Cesca Pérez, de Pensions Dignes; Jose Juan, de Marea Pensionistes; Aureli Villaubi, infermer de la Residencia Els Guiamets; i Curro Fatás. 

L'objectiu va ser donar veu al col·lectiu de gent gran i es va debatre sobre els actuals models sociosanitaris, defensant  un model d’atenció públic, que doni protecció i atengui les necessitats del col·lectiu amb recursos domiciliaris i institucionals i on es garanteixin i reconeguin la capacitat i la dignitat de les persones. Escolta el debat.

 

 

 

Compartir