Compartir
2479 visitas
24
abr.
2020

Serveis de suport emocional a les professionals que estan atenent en primera línia

 


Des del Col·legi posem a l'abast de les professionals que esteu atenent en primera línia diferents vies per rebre acompanyament emocional. Un servei de suport emocional i professional amb l'EASC i un servei d'atenció psicològica amb la Fundació Galatea.

 

Servei de suport emocional i professional

El Col·legi i l’EASC oferim un servei gratuït de suport i acompanyament a professionals actius, prioritariament de serveis socials bàsics, especialitzats, residències, infància, com d'altres que, davant la situació d’alarma i crisis sanitària que estem vivint, estan atenent i assistint en primera línia a persones que, a causa del coronavirus, han emmalaltit i/o també a aquelles que a causa del mateix viuen en situació de precarietat i vulnerabilitat social.

Aquest nou servei consisteix en un espai d’escolta, suport emocional i acompanyament, de fins a tres sessions individuals de 30/45 minuts per persona.

Per usar aquest nou servei, heu d'enviar un correu electrònic a covid19@tscat.cat, indicant nom i cognoms, perfil professional, àmbit d’intervenció, població de treball, idioma de preferència en el qual desenvolupar la sessió (català, castellà, anglès i alemany) i telèfon de contacte.

Més informació sobre aquest servei (aquest servei ha deixat de funcionar el 21 de juny, coincidint amb la finalització de l'estat d'alarma)

 

Suport psicològic

Com a patrons que som de la Fundació Galatea, les treballadores socials que esteu atenent en aquest moment de gran complexiat podeu utilitzar el servei telemàtic de suport psicològic que ha posat en marxa la Fundació per als professionals en situació de patiment emocional per la crisi sanitària de la COVID-19. 

El servei s’ofereix via telefònica i/o per videoconferència, i podeu contactar-hi a través del telèfon 93 567 88 56.

Més informació sobre el servei

 

Compartir