Compartir
490 visitas
12
març
2019

Sessió formativa sobre Protecció de Dades: "Principals novetats del Reglament General de protecció de dades i el seu impacte en l’àmbit social

 

sessió protecció de dades personals, RDPD, terres de l'ebre


L’article 18.4 de la constitució Espanyola, reconeix com a dret fonamental de tota persona garantir la protecció i gestió de les seves dades personals.

El passat 25 de maig de 2018 va entrar  en vigor  d’obligat compliment, el nou Reglament general de protecció de dades que comporta importants canvis en la forma de gestionar les dades de caràcter personal dels ciutadans.

Per donar a conèixer les novetats que s’inclouen a la nova normativa del RDPD (Reial Decret de Protecció de Dades), el proper dijous 21 de març La Delegació de Les Terres de l’Ebre ofereix una sessió formativa gratutïta organitzada conjuntament amb l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades i el Col.legi d’Educadors Socials de Catalunya.

A la sessió formativa s’exposaran les principals novetats del Reglament General de Protecció de Dades i l’impacte en l’ambit social: introducció a la normativa de protecció de dades, perquè les entitats de l’àmbit social s’adeqüin a les noves obligacions del RDPD.

Programa de la sessió formativa:

Règim general: principis i legitimació del tractament.

Mecanismes de recollida del consentiment  i clàusules informatives

Els drets de les persones

Registre d’activitats del tractament

Regulació de les relacions amb l’encarregat del tractament

Avaluació d’impacte relativa a la protecció de dades

Mesures de seguretat: anàlisi de riscos

Notificació de les violacions de seguretat 

La figura del Delegat de Protecció de Dades

Podeu confirmar la vostra assistència aquí

 

 

Compartir