Compartir
31 visitas
08
oct.
2020

Sessions Sensibilització a la Supervisió

 


Us informen que durant els dies   13 d’octubre, 3 i 24 de novembre de 2020, de 17.30 a 19.00 hores, a la Delegació de Les Terres de l’Ebre es duran a  terme sessions de sensibilització a la supervisió.

Quan exercim el rol de treballadora social ens poden abordar certs dubtes, com per exemple saber quin paper tenim en l'equip, quin encàrrec s’ha de fer, com s’han d'abordar els casos i on queda l’ètica professional i personal.

Per això, si esteu en l'inici del vostre exercici professional del treball social, o esteu en actiu, des del Col·legi us oferim aquests espais de supervisió perquè disposeu d'acompanyament en aquestes primeres etapes de la vostra pràctica laboral.

Es tracta de tres sessions gratuïtes (per a col·legiades i precol·legiades), en les quals es farà un apropament a l’experiència de la supervisió i als seus beneficis. Més endavant, podreu optar a participar en una segona fase de sessions d’aprofundiment sobre la pràctica professional. Veure més informació i fer la inscripció.

Compartir