Compartir
911 visitas
04
des.
2019

Un 2020 ple de formació!

 


Des del Col·legi, et volem ajudar a formar-te, a reciclar-te i a créixer com a professional. I amb aquest objectiu, ja hem programat per a tu més d'una trentena de cursos que durem a terme durant els primers mesos de l'any. 

Una àmplia oferta que us permetrà adquirir coneixements sobre les prestacions del sistema de la seguretat social, disseny de plans d’intervenció en salut, l'entrevista i la visita domiciliària, la valoració del grau de la discapacitat, el model ecològic de Belsky en situacions de risc de desprotecció infantil, el rol de la treballadora social en l'àmbit penitenciari, la cura de la salut del professional, l'abús sexual infantil, la intervenció comunitària o la intervenció psicosocial en emergències, entre d'altres temàtiques. 

Com podreu veure a l'apartat de formació de la web i amb l'objectiu d'arribar al màxim de col·legiades d'arreu del territori, alguns dels cursos també es faran a les diferents Delegacions del Col·legi (Tarragona, Lleida, Girona, Manresa i Terres de l'Ebre). 

Habilitats per a la recerca de feina 

Des del Servei d'Orientació Laboral i Borsa de Treball també hem programat diversos tallers gratuïts per aquest inici del 2020, oberts a col·legiades i precol·legiades, orientats a millorar les vostres eines en la recerca de feina

Els millors consells per cercar feina, com afrontar les entrevistes laborals, com millorar el CV o quins són els canals per trobar oportunitats de feina seran alguns dels temes que es tractaran en aquestes formacions que també es faran a les diferents Delegacions del TSCAT.  

Si voleu conèixer tots els detalls d'alguns dels nostres cursos a través de les i els docents, teniu els vídeos al nostre Youtube
Compartir