Compartir
23 visitas
17
nov.
2020

Webinar: Dia Mundial de l'Infant Prematur

 

seminari, verge cinta, Hospital


El proper divendres 20 de novembre a les 18:00h, el Servei de Pediatria de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, organitzarà un webinar per celebrar el Dia Mundial de l’Infant Prematur.

El 17 de novembre, ha sigut el dia designat per Nacions Unides com a Dia Mundial de l’Infant Prematur, amb la finalitat de conscienciar la societat sobre les peculiaritats d’aquests infants.

Docents, pediatres, psicòlegs i famílies debatran en una taula rodona sobre si l’escolarització dels infants prematurs s’ha d’iniciar segons la data de naixement o el grau de maduresa.

La moderadora de la taula serà Sílvia Franch Salvadó, pediatra de la Unitat de Neonatologia del Servei de Pediatria de l’HTVC, i els ponents que  hi participaran són: Jaume Rosal Roig, neuropediatre del Servei de Pediatria de l’HTVC. Montse Genaró Jornet, psicòloga del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) del Montsià. Núria Lucas Cruelles, tècnica en educació infantil que treballa amb infants de  primer cicle (0-3 anys) L’Onada Bressol Xip-Xap de Sant Carles de la Ràpita. Sara Puente Aznar, mare de Joel, nen de 6 anys, prematur de 30 setmanes.

Per poder accedir a la retrasmissió cliqueu aquest enllaç

Més informació del seminari.  

Compartir