Pestanyes primàries

Compartir
90 visitas
27
abr.
2021

Webinar Implementació de la Mediació: Calidoscopi Interdisciplinari

 


Avui 29 d’abril, la Delegació de les Terres de l’Ebre del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT), l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa (ICAATOR) i el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), han realitzat la Sessió Formativa: “Implementació de la Mediació: Calidoscopi Interdisciplinari”.

Ha estat presentat pels representats dels diferents col·legis i la presidenta del Centre de Mediació de Dret Privat de les Terres de l’Ebre (CEMTE).

La ponència ha anat a càrrec de:

  • l’Artur Roman, treballador social i membre de la comissió de mediació del TSCAT. La seva aportació s'ha basat en tractar les mediacions quan a la taula seu una persona amb una patologia mental, discapacitat o es tracta d’un infant o adolescent.
  • Francesc Reina, educador i pedagog social. Membre de la comissió de Mediació al CEESC. Ha treballat com a referent a l’Equip d’Atenció a persones sense sostre a l’Ajuntament de Badalona i actualment es tècnic de Participació Ciutadana en la relació amb entitats associatives.
  • Ana Valera, advocada i mediadora de l’assessoria jurídica del Consell de l’Advocacia Catalana (CICAC). 

La Junta de la Delegació vol agrair la participació i implicació de totes i tots els assistents i en especial a l'Artur Roman i a tots els membres que formen part de la Comissió de Mediació del col.legi.  

Veu el programa. 

Webinar en diferit.

Gràcies a  totes i a tots  per assistir!!!

Compartir