Pestanyes primàries

Compartir
254 visitas
14
jul.
2020

Webinar: "La situació de crisi existent en l'àmbit de la gent gran"

 


Al cafè tertúlia d’avui 14 de juliol, hem tingut el plaer de comptar amb l’Anna M. Altadill, treballadora social i la Carme Franc, educadora social i treballadores a l'Hospital de la Santa Creu de Jesús de Tortosa.

La xerrada es centra en com s’han atès a les persones grans i  com s’ha aplicat el model d’atenció centrada en la persona, prioritzant la seva protecció i seguretat davant la malaltia.

El model de dependència actual ha sigut un fracàs a les residències tenint que canviar forçosament la legislació, per tal que les persones grans afectades de pluripatologies i cronicitat puguin estar ateses correctament i puguin mantindré el seu projecte de vida.

A les Terres de l’Ebre, la reconversió i adaptació del model assistencial de Salut d’Atenció Primària, atendrà de forma integral i continuada a totes les persones dels centres residencials, i oferiran els tractaments i seguiments corresponents, a la vegada que  es coordinaran tots els recursos i dispositius assistencials del territori.

Durant la pandèmia i per tal que les persones grans hagin pogut continuar amb l’estimulació cognitiva, activitats creatives, socials i recreatives, els/les professionals han degut adaptar la seva feina a les noves tecnologies i realitzar les sessions mitjançant  videoconferències i tele-estimulació, donant  suport i assessorament a les famílies en tot moment.

Ha sigut una tertúlia molt interessant i enriquidora  on hi ha hagut un bon feedback entre els assistents.

Compartir