Congrés de Serveis Socials Bàsics

 

IV Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats (2021)

 

Ja us podeu inscriure al IV Congrés de Serveis Bàsics i Especialitzats, que organitzem els Col·legis Professionals de Pedagogia, Psicologia, Educació Social i Treball Social, pels dies 16 i 17 de setembre de 2021 al Palau de Congressos de Girona i que es farà en format presencial i en streaming.

El programaque ja es pot consultar a la web del Congrés, girarà al voltant de les “Dependències al llarg del cicle vital. Enfortiment i autonomia" i que serà abordat per experts i expertes, de l'àmbit acadèmic i professional, en taules rodones simultànies. 

 

 

III Congrés de Serveis Socials Bàsics (2018)

 

 

Els passats 17 i 18 d’octubre de 2018 es va celebrar el III Congrés de Serveis Socials Bàsics, organitzat pel Col·legi de Treball Social, conjuntament amb els col·legis d’Educadores i Educadors Socials, Pedagogs i Psicologia. Sota el lema “Acompanyament professional, transformació col·lectiva”, més de 750 professionals dels serveis socials es van aplegar a la Farga Congress per reflexionar sobre la situació actual i de futur dels Serveis Socials Bàsics, i sobretot, sobre quin ha de ser el paper dels i les professionals.

 

Un Congrés amb història

Aquestes trobades van començar l'any 1997 com unes jornades, de les quals es van fer 9 edicions. L'any 2014 es va apostar per modificar el format i transformar les jornades en un Congrés bianual, que permet a les i els professionals de diferents disciplines però vinculades al món social tenir un espai de trobada i de reflexió conjunta per tractar temes d’interès per al dia a dia.