Posicionaments

 

La constitucionalització dels drets socials

Benvolgut/da col·legiat/da,

En un esforç més de seguir lluitant perquè les polítiques socials i els drets de les persones puguin ser un fet, aquesta vegada em poso en contacte amb tu per informar-te que la junta del Col·legi ha aprovat, vist que hi havia algunespropostes de constitució catalana redactades per persones i entitats civils, la conveniència d’incloure-hi el punt de vista de les polítiques socials.

Per a poder llegir la notícia sencera i consultar el document has d'iniciar la sessió com a col·legiat/da.

Per aquest motiu vàrem demanar a Toni Vilà perquè estudiés quins d’aquests elements caldria incorporar a una constitució. Arran d’aquesta proposta, en Toni Vilà, conjuntament amb les companyes Mercè Ginesta i Maite Vallejo, han coordinat un grup de debat on han participat: Manuel AguilarBet BàrbaraSònia BaceiredoMaite BoldúMercè CivitJose FernándezNúria FustierLucía GuerreroGlòria LangreoIsabel MacarullaXavier PelegríGlòria RubiolMarina SánchezClara SantamariaRamona Torrens i Conxita Vila. A totes i tots ells moltes gràcies!

Si fas clic aquí pots descarregar-te el document LA CONSTITUCIONALITZACIÓ DELS DRETS SOCIALS, fruit d’aquest debat. El comparteixo amb tu perquè incorporis els comentaris o esmenes que consideris oportunes abans d’enviar-ho a les institucions pertinents (dins el mateix document tens un espai on poder fer aquestes aportacions) i ens ho retornis a l’adreça info@tscat.cat abans de divendres 29 de maig. És per nosaltres molt important la teva valoració, ja que és un pas més en la defensa dels drets socials.

Passat aquest període d’aportacions farem una jornada amb l’objectiu de poder treballar juntes i junts aquestes propostes.

Aprofito novament per donar-te les gràcies per la teva presència al Col·legi, seguirem fent coses juntes i junts!

Cordialment,

Núria Carrera, Degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya