Pestanyes primàries

Posicionaments

 

Les treballadores socials, que estem i estarem disponibles i actives en aquesta emergència social, volem treballar amb els equips de protecció necessaris

Com a Col·legi considerem, plenament, que en les circumstàncies que estem vivint el col·lectiu de treballadores i treballadors socials hem d’estar disponibles i accessibles per treballar en primera línia de la gestió d’aquesta emergència sanitària i social i, en els casos que se’ns requereixi, fent tasques presencials. Entenem que som agents de canvi i que, en moltes ocasions, aquest canvi només és possible fer-lo si estem treballant sobre el terreny.
Estem, i estarem, disponibles i actives però, aixó sí, hem de treballar protegides. Per això, exigim que es doti a les treballadores socials i a tots les i els professionals de l’àmbit de la intervenció (salut, atenció primària, serveis socials bàsics, residències, etc.) amb els Equips de Protecció Individuals (EPI’s) per tal de garantir la seguretat i la salut de les professionals, així com de les persones que atenem.