9è Premi de Recerca de Treball Social Dolors Arteman
Premi de recerca de Treball Social
12
jul.
2018

Title

9è Premi de Recerca de Treball Social Dolors Arteman

El passat 9 d'octubre de 2018 es van lliurar els guardons de les dues categories del 9è Premi de Recerca Dolors Arteman, amb la presència de Josep Muñoz, gerent de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona; Jesús Husillos, regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat; i Conchita Peña, degana del TSCAT, que va realitzar la inauguració i cloenda de l'acte. L'acte també va comptar amb la participació Josefa Fernández, que va fer la lectura del veredicte en representació del jurat del Premi.​

Guanyadores i guanyadors del Premi
  • En la categoria de “Millor Treball de Recerca Finalitzat”, dotat amb 6.000 euros de premi, ha guanyat el projecte “Treball Social en Salut Mental. Una anàlisi de la Disciplina i la Identitat Professional a Catalunya”, realitzat pel col·legiat Xavier Miranda Ruche.
  • En la categoria de “Millor Proposta de Recerca a Realitzar”, premiat amb 3.000 euros, ha resultat guardonat el treball “Qui governa els serveis socials?”, de les col·legiades Mercè Ginesta Rey i Maite Boldú Alfonso i el col·legiat Xavier Casademont Falguera.

El jurat d’aquesta 9a edició es va reunir el passat 12 de juliol per valorar la dotzena de projectes presentats i escollir els guanyadors en les dues categories que inclou aquest premi.

Visita la galeria de fotos de l'acte d'entrega del Premi de Recerca Dolors Arteman