Esteu aquí

Revista de Treball Social

                                                                                             

 

CONSULTA LES DIFERENTS EDICIONS DE LA RTS

 

La Revista de Treball Social (RTS), editada pel Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, és la publicació més antiga de la nostra organització col·legial. El primer número publicat pel Col·legi, coincidint amb la seva fundació, va ser l'any 1982. L'any 2010 vàrem celebrar el 50è aniversari del primer número en butlletí ciclostilat.

La publicació presenta articles teòrics, conceptuals i d'experiències pràctiques i està pensada per oferir materials que siguin útils als professionals del treball social i dels serveis socials amb l'objectiu de "contribuir a l'enriquiment de coneixements teòrics-pràctics, així com col·laborar en el desenvolupament de bones pràctiques professionals".

La revista ha tingut diverses etapes i actualment està orientada a temes monogràfics d'actualitat. La Revista de Treball Social segueix evolucionant i afrontant els reptes dels nous temps, el pas a format digital la situa com una publicació respectuosa amb el medi ambient, facilitadora de la interacció amb els lectors i accessible a un major nombre de persones, tant de l'àmbit professional com de tota la ciutadania. La revista continua amb la voluntat de ser una eina reconeguda d'intercanvi i transmissió de coneixement del treball social.

Els membres que composen l’equip de redacció de la Revista de Treball Social (RTS) des del 26 de juliol de 2018 són: 

Directora: Rosa M. Carrasco Coria

Subdirectora: Susana Lara Navas

Equip de redacció:

Josep Cazorla Palomo

Yolanda Fierro Fidalgo

Matilde González Jiménez

Andrés Lorenzo Aparicio

Clara Santamaria Jordana.

Clicant els següents enllaços podràs emplenar la butlleta de subscripció de la revista, així com veure les normes per presentar articles a l’equip de redacció:

Butlleta de subscripció

Normes per a la presentació d'articles a la RTS (Català) 

Normas para la presentación de artículos a la RTS (Castellà)

Guidelines for submitting paper to RTS (Anglès)

Més informació a rts@tscat.cat