La Delegació de Les Terres del Ebre del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya organitzarà, conjuntament amb la Delegació de Les Terres de l'Ebre del Col·legi d'Educadors/es Socials, un cafè tertúlia online, el proper dijous 21 de gener, de 17:00h a 19:00h, sobre el "Servei d'Intervenció Socioeducativa" SIS

 

En aquesta ocasió, comptarem amb la col·laboració de Thais Casanova Educadora Social al SIS d’Amposta, Anna Blasco Educadora Social al SIS del Baix Ebre, Andrea Cuello Educadora Social al SIS de Terra Alta, Veronica Barrubés Treballadora Social al SIS de Ribera d’Ebre, Manolo Navarro Educador Social i coordinador al SIS de Tortosa, Caterina Cortés, Treballadora Social i  Laura Aubeso, Educadora Social al SIS del Montsià.
 
Els ponents, ens donaran a conèixer el servei del SIS (Servei d’Intervenció Socioeducativa) i la seva implementació als diferents territoris.
 
La inscripció a la xerrada és obligatòria. Uns dies abans rebreu l'enllaç al vostre correu per poder accedir-hi a travès de la  plataforma Teams.

Us hi esperem a totes i a tots!!!