Data: 20 d'abril de 2021 de 16 a 18.30 hores

Formació exclusiva per persones col·legiades

La situació que estem vivint ens està portant a plantejar-nos noves estratègies en el procés de recerca de feina. L’entrevista de selecció forma part d’aquest procés i també s’ha vist afectada per la nova situació.

En aquest taller, a banda de revisar les fórmules habituals de les entrevistes, farem una ullada a l’entrevista de selecció per videoconferència. Aquesta modalitat ha vingut per quedar-se, cal que ens preparem per tenir èxit!

Adreçat a:

Col·legiades i col·legiats que estiguin en situació de recerca de feina o de canvi professional i que vulguin millorar les seves competències i habilitats a l’hora d’enfrontar-se a les entrevistes de feina, sigui en la modalitat que sigui!

Programa:

Tipus d’entrevistes: clàssica, per competències, col·lectiva, online.

Objectius de l’entrevistador/a i del candidat/a

Preguntes freqüents que cal preparar

Comunicació no verbal

L’entrevista per videoconferència

Proves complementàries

Conclusions: consells pràctics per superar amb èxit les entrevistes

Metodologia:

La sessió es realitzarà a través de connexió en directe amb la docent,  els grups són reduïts (màxim 12 persones) per garantir una experiència pràctica dels participants.

Les persones inscrites rebreu per correu electrònic les indicacions per connectar-vos a la sessió el dia de la formació.

 

Una activitat gratuïta no significa que no tingui valor. Des del TSCAT s’inverteixen recursos humans i econòmics per dur-la a terme. Si us inscriviu, però finalment no podeu assistir-hi, és necessari que ens aviseu. La vostra plaça podrà ser assignada a una altra persona. Gràcies.